Micket micket vaker kvi-nnah

Idag träffade jag storasyster Cia på stan. Hennes mage växer så de knakar. Så himla gulligt! Och så spännande att få se den lilla människan som myser därinne! Pojke eller flicka?!

Där svävar en liten austronanut! -Kjell-Bjarne-

Vi gick i alla fall till Kupan och kollade på gamla saker.
Vi gick till böckerna och glodde. Cia verkar ha näsa för böcker. Hon hittade 2 st som jag ville ha och dom kostade endast 10:- styck. En bok om hårklippning och en bok av min favoritförfattare Marian Keyes, boken heter "När Lucy Sullivan skulle gifta sig" Jag har letat efter den mkt. Den finns iofs på typ Bokia, tusen ggr dyrare.
När vi stod vid en hylla kommer 2 män av utländskt ursprung(typ nåt arabiskt) och tittar på mej, intensivt. Jag tänkte: Jaha, ska dom skratta åt mina skor nu? Eller för att jag har platt hår?!
Dom babblade på sitt språk och jag fattade noll. What the fuck?! Ska dom döda mej?

Nä, den ena ler och fnissar lite och den andra säger: Micket micket vaker kvinna! Micket micket!
Alltså, mycket mycket vacker kvinna!
Så gulligt sagt. Jag log och tackade så hjärtligt för komplimangen. Hur ofta får man höra sånt av främlingar egentligen? Nu va de ju tyvärr inte Peter Stormare eller Johnny Depp som sa de, men ack så glad jag blev.
Om jag skulle va lite coolare så skulle jag också säga sånt till folk. De skadar ju inte! Eller hur? Visst bor de en liten hippie i oss alla? Peace and love liksom.

Jag har varit duktig och städat hela eftermiddan. Tyvärr va tvättmaskinen upptagen. Jäkla faan. Jag som har typ 1 par rena trosor kvar.

HOJ!

Ay Caramba!

Jag har fått delegering på jobbet idag. Fan så skönt att kunna göra jobbet "ordentligt" nu efter 2 veckor. Typ: Hej, jag kan inte ge medicin, jag ska hämta en annan.
Men nu jäklar! Nya jobbet börjar kännas bättre och bättre dag för dag :)

Men idag hörde jag dock hur två pratade med varann. Den ena sa att hon stod och väntade på sin man vid CK, och hon tyckte att de va så tur att alkisarna inte satt därute på bänkarna som vanligt, för då hade hon ju "inte kunnat stå där med barnen.."
Varför inte? Dör barnen av att se några alkisar som sitter och njuter av sin bärs på en parkbänk?
Varför ska barnen inte få lära sej att de finns alla olika typer av människor?
De är ju typ som att jag skulle hindra min barn(asså, när jag får egna)att se en person i rullstol. Är inte de samma sak, kan jag undra. Usch. Mitt hjärta brast faktiskt litegrann.

Nu ikväll har jag varit på födelsedagsfika hos Hanna på a-torp. Hon hade gjort vääärldens godaste fika. Nu är jag gode less på socker, I tell you. Men tack Hanna!

Imorgon är jag ledig och ska försöka vara duktig och tvätta och städa upp här. För på fredag kommer mina allra godaste vänner hit och ska fira valborgs. Måste jag försöka bräcka Hannas fika då??
Ska nog även träffa storasyster Cia, och de är ju alltid kul.
Jag kan även meddela att livet har förändrats drastiskt nu när jag har cykel. Jag älskar att cykla! De går fort, man rör på sej och de är så mysigt på en och samma gång.

I vanliga fall brukar jag ju fara till turkiet och steka mitt fläsk typ tusen ggr/år. Men i år blir de annorlunda.
Jag går ju på schema fram till mitten av Oktober och har lite mindre än 2 veckors semester att ta ut. Dom veckorna skule jag vilja ha mitt i sommaren, så man kan festivala, bada, fira midsommar osv. Plus att jag helt och fullt ska spara till körkortet nu och bli vuxen på riktigt. Då får jag också lite mer vuxna saker att gnälla om. Typ: Men åh, packningen på min bil är ju åt helvete!(där ska jag sucka djupt och sparka hårt på ett av däcken.. Och nej, jag vet inte vad en packning är egentligen)sen ska jag säga: Biljäveln ska ju besiktas på onsdag.. Helvete..
I hopp om att åhörarna ska sucka djupt och klappa mej lite på axeln.

De jag ville ha sagt här ovan är alltså: Nope, inget Turkland 2010.

Bella!
Stort lycka till på resan till Chile! Jag är så himla avis!

Nu ska jag se tv och koka te.
HOJ!



ps. Såg Änglagård igår. Fan så bra film de är.




Cykel

Min pappa är gulligast och bäst i världen.
Min pappa är starkare än din pappa!!!

Jag har en cykel! Tack vare min far!

För att citera storasyster Caroline: Var hade han snott den då? Hahahaha!
Nej nej, den är inte snodd. De är museets avdankade cykel som jag får ärva på obestämd tid.
De betyder alltså att jag kan sova typ en kvart längre på morgonen! Istället för att sega sej iväg 06.15 så kan jag fara från mitt hem typ vid 06.30

Pappa har även lyckats gräva fram en diskmaskin åt mej. Inte illa. Så ja, där ser du att Min pappa är starkare än din pappa. Uppenbarligen.

Nu har jag ätit dagens första mat. Klockan är 19.17
Bra Moa, självklart kommer du att bli superskinny till sommaren om du struntar i att äta och sen trycker i dej på kvällen. Superdumt, jag vet. Imorse ville jag hellre dö än att gå till jobbet. Jag frös, sängen va varm, jag hade ingen som helst matlust eller jobblust. Men the good side of Moa sade att bara jag stiger upp, så känns de lättare.

Och ingen matlust kom då heller. Jag tänkte att jag kunde ju sno nåt från jobbet att äta när jag väl kom dit.
Eftersom kaffet inte va klart på jobbet, så fanns de inte en chans att jag skulle fika. Utan kaffe, inget fika. Såna är reglerna och de måste följas.
Sen skulle de jobbas. Alla morgonrutiner blev  klara och de va dags för personalfika. Jag hade inte nån lust att äta då heller, men tryckte i mej en macka med ost. Sen va de lunch och jag va inte hungrig då. Jag hade ju nyss fikat, tyckte jag. Jobbade till 16.00, lämnade Rally hemma, gick till pappa, cyklade därifrån med den tuffa cykeln, till kvantum. Och sen kom jag hem och möttes av en stor hög disk. Jag har diskat i sinne!
Sen kunde jag äntligen äta. Dagens I-landsproblem. Barnen i U-länderna äter inte på en månad och gnäller inte. Dom orkar inte pga av all HIV dom måste stå ut med. Men eftersom jag inte är (vad jag vet nu iaf) HIV-smittad, så orkar jag faktiskt gnälla på min tuffa blogg om att jag inte ätit på hela dagen! Wääää!

Nu ska jag vila ett tag, sen provcykla med Rally.

HOJ!




Har nån undgått detta?

Idag va jag trött, sliten, ful, extra fet och svullen(PMS!!!) och stod och väntade på hissen för att åka ner med sopor till källaren på jobbet. De finns 2 hissar som inte är "på lagning", en liten där man knappt ryms och den osar klaustrofobi på miltals avstånd. Och en härlig normal som ger ett sken av respekt. Jag tryckter på HIT-knappen och väntade med den stinkande sopvagnen. Naturligtvis kommer den lilla hissen. Faan också. Nåja, jag får väl ta den då. Annars ska man vänta i hundra år på den stora coola hissen.

När jag öppnar dörren ser jag att en kvinna redan står där. Svensk och ursäktande som man är(rädd för kroppskontakt också) så säger jag: Jaha, oj, ryms jag verkligen med den här? Och syftar på vagnen. Kvinnan säger: Ja, nog går de bra, du som är så liten och smal.

Jag blir stum. Är hon blind eller?
Jag förblev tyst. Jag har ett svagt minne att jag mercyfuck-skrattade lite. Sådär falskt och lågt. Hihi.
När jag lämnat soporna i de obehagliga soprummet så åkte jag upp igen och liksom inbillade mej några minuter att jag kanske va liten och smal jämfört med många andra iaf.

Tack, kvinnan i hissen, jag ska skicka ett anonymt blommogram till dej.
Kanske med nån liten text i ett hörn på kortet: Från den lilla smala.



Jag i kort hår och baddräkt

Rakhyveln

Alldeles för länge har jag varit på tok för snål för att köpa en ny rakhyvel. Bladet är hundra år gammalt och skaftet är avbrutet sen jag kom hem från Alanya förra året. Whitetrash-varning på mej som vanligt.

Så varje gång jag skulle raka mej under armarna dom senaste månaderna så har de kännts som att jag ska typ bestiga mount everest eller fara och operera hjärnan i vaket tillstånd. Men håriga armpits är typ de äckligaste jag vet, så jag har tvingats. Fast idag tog jag mitt förnuft till fånga och köpte en brand new. Så här ska skogen skövlas!

Jag funderar på en sak. De sägs att de ska ha kommit en ny tatuerare till skell-hell. Kan de stämma? Var håller karln hus? Är han bra? SVARA!

HOJ!


En duva

Jag och Emelie skulle gå till Lisa på a-torp och kolla in hennes lägga + fika och sånt.
Påväg till att möta Emelie vid Mikabo(eller vad faan de nu heter) så ser jag att en duva ligger och kurar i en gränd. Vid första anblick trodde jag att de va en sån där typisk hor-duva som hänger i gränder och säljer sin kropp för några ynka frön.

Men då går jag närmare och duvan flyttar sej inte ens. Då ser jag att den blöder från huvudet och verkar inte alls pigg. Stackars. Denna gränd är mitt mellan monaco och lilla Marie och jag har sett en död duva utanför monaco förut. Är de personalen på monaco som gillar att döda duvor eller? Jag tror nästan de. På allvar alltså. Lilla lilla duvan. Jag ringde min djurbästis Helena och frågade vad jag skulle göra. Hon tipsade att jag skulle ringa kommunens kontor och knappa mej vidare till miljökontoret. Det kom bara röstbrevlåda. Faan. Och sen va jag också. Emelie stod och väntade. Jag ringer Helena igen och de visar sej att hon har ringt sin kontakt på djurskyddet. Duvan ställde sej upp och gick iväg, så jag hann aldrig se var den tog vägen. Hoppas den mår bra nu iaf. Usch.

Hemma hos Lisa fick vi äta rulltårta och sockerkaka. Malin hade varit duktig och bakat sockerkakan och Lisa påstod att hon hade gått till affären och "bakat" rulltårtan.
Lisa har en crosstrainer. Jag ställde mej och crossade lite och de va riktigt kul. En sån ska jag köpa då jag har börjat tjäna lite mer pengar. De är ju dubbelavsnitt av Hem till gården på tv, så om man crossar och ser de så lär jag ju bli smal som en sticka!

Fast nu har man ju lix jobb.. Eeeehhh(<--Ska uttalas som ett sånt där förnöjt Ehhhh som affärsmän gör när dom sträcker på sej i sin kontorsstol)

HOJ!

Fan också

Jepp, jag kom försent till jobbet idag också. Mamma hade missuppfattat och ringde inte och väckte mej imorse. Jag har nu skaffat en riktigt fin väckarklocka, så jag slipper försova mej för att min mobil är så gammal och kass och vägrar ringa på morgonen. Men jag älskar min telefon ändå, naturligtvis.

Min chef från a-torp ringde idag och jag berättade att jag ska vara på klockar till oktober. De tog verkligen emot. Jag saknar anderstorps-gänget så fasligt nu. Men de är väl så, att man fattar inte vad man har förrän man mister de. Djup-Moa har talat.



Rally och Zinna ligger i soffan



Rally med sitt nya ben som han stolt bar hem från djuraffären, hela vägen



Väckarklockan som ska förändra mina nya arb.kamraters syn på mej

Önska mej lycka till! Ledig imorron!!!



Men åh...

Väckaren vägrade ringa imorse.. Kul. Kvart över sju ringer en arbetskamrat och frågar var jag håller hus..
Jag sprang typ till jobbet. Och kom 1 timma försent. Men dom verkade inte bry sej så särskilt.
Naturligtvis kompenserar jag detta genom att vara extra duktig.
Idag jobbar jag delad tur, så nu sitter jag hos Fanny på sjungade och tar igen mej. Jobbet börjar om klockan 16.00 
Kanske man ska ta och lägga omkull sej en stund? Eller har jag svårt för att somna ikväll då? Antagligen. Lika bra att gå omkring och vara råtrött hela jävla eftermiddan/kvällen och stupa i säng direkt man kommer hem. Gnäll gnäll.

Igår köpte jag en påse gott och blandat. Utan att ens vara sugen. Bara lite. Jag åt ett par stycken, sen blev jag som äcklad av allt socker. Framsteg Moa!!! Som sagt: Beach 2010!
Resten av karamellerna ligger i en skål hemma och väntar på mitt nästa återfall.

Nån ringde mej typ 24.00 i natt. Jag hatar den människan, vem de än är. Den ska hängas.
Så om du läser detta, du sällskapssjuke nattringare: Höll ögonen öppna, var beredd på att möta Gud.

Hoj!



Wow Moa!

Nu har jag handlat som bara den!
Mat och andra viktiga saker för typ tusen kronor. Frysen, skafferiet och kylen har ekat tom hela månaden, med undantag för havregryn och mjölk typ. Just nu sitter jag och smuttar på blåbär mixat med mjölk. Så himla gott. De blev inget godis. Inte sugen helt enkelt. Jag tror helt seriöst mitt sockersug har minskat drastiskt dom senaste veckorna.

Dagens tips: Köpte en sån där päls-pläd på ica maxi för typ 250:- eller va de nu va. Såna är ju svindyra typ överallt annars. Den är brun, lite tråkig färg, men man får ju pimpa upp lite med färgglada kuddar.
Min ständiga följeslagare i livet Torbjörn(pappa alltså) hängde med och köpte en skjorta. Vad gullig han är. De va en sån där lite coolare kortärmad sådan med nåt tryck med en örn. Jag frågade om han skulle ragga tanter i helgen, men han nekade. Pyttsan! Fast iofs finns de nog inte så mkt läckra tanter i pappas ålder i Vebomark som är singlar.

Rally verkar trött nu på eftermiddan. Vi har ju varit hemma hos Helena och Greger och han har burit omkring Algots gosedjur så förfärligt mkt, så jag fårstår ju om han är slut :P
Nu ska här Moa Lundmark ta och betala en el-räkning som hon inte hade råd att betala förut. Whitetrash-style!

HOJ!


Fredagsmys

Idag är jag ledig inför den kommande jobbarhelgen.
Jag ska nu äta lite pasta till frunch. Sen ska jag och Rally gå hem till Helena och frisera henne lite plus leka med Algot. Ikväll ska jag typ se tv och trycka i mej godis till jag spyr, de ger inget att hitta på nåt kul då man ändå börjar jobba 06.45 imorron :(

Kram

Klockarhöjden

Nu har jag jobbat 2 dagar på klockarhöjden. Personalen är trevlig och vårdtagarna är så söta.
Jag hade dock glömt bort hur jäkla svårt de är att vara ny. Men svansar antingen efter nån som måste visa var saker och ting är hela tiden eller så hittar man på egna grejer. Min specialitet är att städa toaletter har jag märkt. Inget att göra? Städa en toa! Jag hatar att inte vara självgående. Att man känner sej sär och måste fråga stup i kvarten, även fast jag vet att dom antagligen gillar när man frågar grejer, men ändå.

Men de känns otroligt bra att ha rutin tillbaka i livet. Jag kliver upp, kokar gröt, äter osv.. Sen går jag en 25 min promenad till Fanny med Rally och sen jobba, sen hem och äta middag.

Imorron är jag ledig! Och jag har dessutom fått mina efterlängtade pengar från försäkringskassan. Wohoo!
Ska man lyxa till de och rent utav köpa mat imorron? Och kanske jag ska ta och färga håret. Fylla på telefonen är ett måste. Jag hatar att inte kunna ringa nånstans.
Jag måste ringa min chef på korttids och tell her the news. Att jag inte ska sommarjobba där.
Idag kände jag verkligen hur mycke jag faktiskt saknar alla mina arbetskamrater på anderstorp. Dom är himla fina. Och jag kommer säkert att sakna dom hela tiden. Måste fara dit nån dag och hälsa på.

HOJ!

Små lätta moln

Att vända tillbaka dygnet efter en lång tids arbetslöshet går utmärkt!!!.. Not..
På Onsdag smäller de, då ska jag infinna mej på klockarhöjden vån 7 klockan 08.00
De ska bli spännande att träffa personal och vårdtagare. Alla är säkert jättegulliga och jag ska kicka ass från första dag till sista.

Idag har jag gått en prommis med Rallan-Brallan(Rally alltså) i de fina vädret. Sen fick han stanna hemma och jag gick till pappa på hans jobb och hämtade lingonsylt som han hade kokat. Jag är fullkomligt galen i lingonsylt!
Pappi hade kokat av sista påsen som jag hade plockat ihop förra hösten, så nu är de bara att ladda inför att plocka nya 2010. Jag kan även tipsa alla Skellefteåbor att gå på en utställning av Anders Stimmer, helt otroligt vackra bilder. Uställningen finns på konsthallen Anna Nordlander.
Jag måste säga att de va lite snålt tilltaget med målningar som hängde på väggarna, men jag blev nöjd ändå.
Jag har tjatat på pappa att han måste hålla utkik när utställningen är där! Och äntligen, today was the Day with a capital D.
Förutom lingonsylten hade pappa tagit med sej en gammal kokbok från 1910. Han sa att de finns några vegetariska recept i den. När jag bläddrar i boken så heter grönsaksrätterna "Växträtter" Haha! Vad roliga folk va förr i tiden.
"Vegetarianska" maträtter hittar jag också i boken.



Pappa strikes a pose vid en Anders Stimmer-målning







Anders Stimmer-målningar







Usch...

Igår hände nåt helt otroligt fruktansvärt förbannat hemskt.
Jag och Emelie bestämde oss för att gå broarna runt, som vi brukar göra lite då och då.
Rally följde förstås med. Vi gick och babblade om olika saker och Rally sprang lös upp och ner, ner och upp, hit och dit, som alltid. Han har nån konstig sak för sej att han alltid springer upp på snöhögar och spanar.
Han gjorde just det då vi va ungefär nedanför där slakteriet en gång i tiden har varit, på strandpromenaden.
Jag ropade att han skulle komma när han stod där uppe och jag och Emelie fortsatte prata.
Rally kom inte, så jag ropade igen.
- Vars fan är han nu då?

Av nån anledning gick jag ner mot vattnet och jag hörde att de plaskade. Fan fan!
Adrenalinrush!!! Hunden simmar omkring i de iskalla strömma vattnet.
Helvete, så rädd har jag aldrig blivit i hela mitt liv. Sekunderna innan jag tog upp telefonen och ringde 112 är som bortblåsta. Jag stod antagligen och vrålade, eller nåt.
- SOS alarm, vad har inträffat?
- Hunden är i vattnet!! Skrik skrik skrik!! Bla bla bla..
På nåt vänster fick jag fram de jag skulle ha sagt och kvinnan i telefonen skulle skicka dit räddningstjänsten.

Jag och Emelie stod och peppade Rally som simmade på där i vattnet.
Vilken otrolig hund. Så jäkla duktig han va. Jag såg i hans ögon att han liksom tänkte: Men varför hjälper du mej inte? Men vad kunbde jag göra? Gå ut på isen och dratta i själv? Nä, inte så smart.

Uppe på gångvägen kom(ursäkta ordvalet) två förbannade idioter och tog sin kvällspromenad. Dom ställde sej och glodde. Vem fan gör så?
Jag skrek nåt i stil med: De är en hund i vattnet, ni kanske kan sluta glo?!
Om jag ser dom på stan i framtiden, så lovar jag att jag personligen ska slita skalpen av dom båda.
Inte ett enda ord sa dom. Inte: vad har hänt? Kan vi hjälpa till? Har ni ringt 112? Har ni en telefon?
Nä, vissa kan bara stå och se på.

Emelie såg att en brandbil kom, så hon mötte upp dom och sa var Rally befann sej. När han äntligen kom upp ur vattnet stod han och skakade, lilla gubben, och jag kramade om honom. Vi åkte brandbil hem. Norrantidnigens bil kom åkandes, och Rally fick tom en liten notis på Norrans hemsida. Jag frågade brandmännen om han ev kunde ha fått några skador, men dom sa att de inte ska vara någon fara, eftersom Rally rörde sej i vattnet hela tiden och såg väldigt pigg ut, med tanke på omständigheterna, när han kom upp.
När vi kom hem fick han en handduk på sej i sin bädd och jag blåste honom torr med hårtorken. Emelie kom förbi och tittade till oss. Sen har vi legat i sängen med filtar och myst. Rally somnade och jag låg vaken till 06-tiden på morgonen och va bara i chocktillstånd.

Tack för att du finns Emelie!

Idag har han varit helt otroligt pigg. Vi har varit hos Helena och Greger och busat med Algot. Rally mår bra.
Blä, vad jag tycker om denna hund.

Puss och kram

// Moa och Rally aka "OS-Simmaren"




Rally igår kväll, efter simturen.

Så jävla sweet

Idag for gick jag till Sjungade dalen och skulle söka jobb på klockarhöjden.
Jag trallade hemifrån vid 10.30 och jag skulle vara där 11.00
Tror att jag har gnällt i nåt inlägg om detta förut, men tåls att sägas igen: Hur fan hittar folk på sjungande?!
Jävla labyrintjävel. Hur som haver, så hittade jag tillslut. Chefen va verkligen trevlig och va en sån person som man trivs med från första sekunden. Vi satt och babblade en stund, sen gick vi på rundtur i huset. 9 våningar fullt med gamlingar! Imponerande!!! Tur att dom är gulliga :)
Personalen verkade trevlig också.

Sen gick vi ner igen till chefens kontor. Sen sa hon: Ja, så när kan du börja? Har du några önskemål om schemat?
Jag tänkte ba: What the fuck?! Ska hon inte dra ut detta på ett par dagar så jag ska få sitta på nålar en stund? Och sen ska hon väl (i vanlig ordning) dumpa mej för en undersköterska?

Icket! Jobbet är mitt! Hon sa att hon "kände rent spontant redan då du klev in att du ska få jobba här!"
Tack så djävulskt! Fan vad roligt :)
Jag ska jobba 100% i 6 månader och få lööööön.
Körkort nästa!

Efter de gick jag hem, gick en sväng med Rally, gick till pappas jobb och berättade över en kopp kaffe, sen gick jag till brinken och fick träffa 2 karlar och skriva papper, sen skickade dom med mej papper därifrån som jag skulle lämna till banken och till arbetsförmedlingen.

På arbetsförmedlingen så stod min favoritfarbror där! Han är så rolig! Och han kände igen mej.
Vi satt och pratade lite allmänt, jag och min farbror, ett tag, sen gick jag till ica och köpte kattmat :)
Katten va glad, jag va glad och Rally är ju alltid glad.

Ni ikväll har jag, Rally och Emelie gått broarna. Och vi kan ju konstatera att våren är här! Eller hur?!
Wohoo! Till middag blev de fiskgratäng och nu sitter jag och sörplar på efterrätten: Kolsvart kaffe.

Ska man ta och fira genom att se den tredje filmen om Lisbeth Salander och hennes coola gäng?




Jag i min framtida bil, då jag har körkort!

HOJ!

Dunderklumpen

Idag blev jag bjuden på middag hos Frida :)
Hon hade gjort potatisgratäng, sallad, ris, kyckling med mögelost och en helt underbar grönsaksgryta till mej.
Åhh! vad jag svullade som faan. Till efterrätt gjorde Frida marängsuisse. Goddamn! Tjock tjock tjock...

Vi gick till coop hela gänget och tittade på saker.
Bland annat fanns där babykläder med motiv från Dunderklumpen.
När jag får pengar nästa gång ska jag köpa på mej ett gäng och ge till Cia, så hennes bäbis kan använda dom :)
Sen är min plan att ta tillbaka kläderna då jag får egna barn. Smart va?!

För övrigt ska jag på arbetsinervju imorron på klockar. Jag ska vara där klockan 11.00
Hoppas jag hittar! Problemet blir att stiga upp och se representabel ut. Jag har lyxat nu varje dag och tittat på film till sent på natten och klivit upp, gått ut med Rally och sen legat till typ 14.00

Önska mej lycka till!!!

Ps. De sticks i hela kroppen, ska jag dö snart?

Kram kram
//Moa, HIV, AIDS, cancer?

Turk hit och dit och hem

Folk jag känner ska till turkiet. Dom ska bli bruna, dansa på baren, äta god mat, köpa efes och bara ha skoj.
Jag ska vara i skellefteå. Vad ska man hitta på för skoj som kan spöa deras semester?!
Tänk er detta:
- Åhh! Vi kom just hem från Turkiet! Jag är jättebrun  och har köpt massor med snygga kläder och jag har fina naglar! Allt va superkul! Vad har du gjort Moa?
-Ja, jag har minsann sett massor med bra Tv-program! Jag har gått broarna och blivit blöt om fötterna!

Fan fan fan!
Ja, jag har tittat på turkiet-bilder nu igen. Kanske borde sluta med de?
Antar att de är samma för en alkis och sitta och titta igenom systembolagets katalog.
Äsch..



Best friends 4-evaaah! Turkan-08



Ska ta och satsa på att åka till hösten.. Och banta ner mej 100000 kilo innan de också.

Bli en medmänniska

http://gemensamstyrka.se/ide/bli-en-medmaenniska

Rösta på Fannys bidrag på gemensam styrka!

Rally och Algot leker


Söndag

Va på party igår med utgång. Jag tror jag höll mej ganska lugn och snäll hela kvällen.
Kul va de iaf :)

Idag vaknade jag ganska pigg och glad och drack en massa vatten. Sen ringde Helena och bjöd in mej dit. Jag och Rally gick dit i solskenet och njöt. Sen va de ut i snödrivorna och leka med Algot. Jag och Helena höll på att dö av skratt när Rally grävde i snön som besatt och Algot satt nedanför och dumglodde och åt upp snöklumparna. Så himla gulliga dom är ihop, byrackorna!
Jag stannade hos Helena och Greger till 22.00 på kvällen
Tack för allt idag till båda två, jag hade supertrevligt!







Kram kram //Moa, pallar att vara bakis och leka utomhus


Tre små grisar

Idag skulle jag gå ner i tvättstugan och hämta igen min förhoppningsvis torra tvätt.
Torkrummet är ett kallt betongrum där kläderna ofta hinner typ mögla innan dom ens har hunnit torka 1%
Jag stiger in i rummet och hittar hälften av mina kläder ihopvikta. Sweet!
Om jag dömer enligt vad som hängde på klädstrecket så måste de ha varit min hyresvärd som har tagit ner kläderna för att hänga upp sina egna.
Till min stora förskräckelse kommer jag på att jag hade ALLA mina ful-trosor hängandes där dagen före.
Nu snackar vi alltså riktigt fula. Hål, urblekta, storlek en miljard(sitter skönt!)trasig resår.
Så kul. Nu kanske min hyresvärd går omkring och tror att jag bara äger såna trosor. Han kanske rent utav får för sej att jag är en fattiglapp som inte bryr mej om att vara hel och ren!?
Han kanske vräker mej pga mina fula trosor!??
Hoppas inte.

Idag har jag iaf varit med en liten del utav min familj. Pappa kom upp til stan och jag klippte honom.
Sen åkte vi till Cia, Liv och Wynja. Felix kom förbi också.
Cia hade gjort potatisgratäng med fläskfilé och sallad. Jag äter ju iofs inte fläskfilé, men jag antar att den va himla god :) för den andra maten! Tack Cia!






Puss och kram!!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus