Romantik

Jag älskar Glenn så mycket. Ibland känner jag mej nykär och superförälskad och ibland känns han bara(inte så bara heller) som en mycket fin och värdefull vän som jag bor med.
 
Igår köpte jag tapeter. Sovrummet har varit alldeles för vitt, alldeles för länge.
Sängen var ful coh brun förut, den målades vit för några veckor sedan och det mörklila överkastet vi har haft tillhör egentligen min mamma. Jag investerad även i ett vitt överkast. Glenn har jobbat som ett djur i värmen för att glädja mej med en ny fondvägg.
 
 
 
 
 
 
 
Såhär blev det tillslut!
 

Har tackat Glenn tusen gånger! Med kramar, pussar, komplimanger och jag har klängt på honom av tacksamhet. Jag är så glad och nöjd!
 
Vicente fortsätter växa. Han går utan problem och äter själv rätt bra med sked/gaffel.
 
 
 
Snart börjar han på sommardagis. Känns väl sisådär att lämna bort honom på ett nytt ställe. Men han får de säkert jättebra ändå. Förhoppningsvis är de några barn från hans avdelning som ska vara där, så han känner igen ett par stycken.
 
Stadsfesten drar snart igång, Emelie(och Jonas!!!) flyttar hem till A-torp, mitt id-kort är klart, jag blir tillsvidareanställd och Glenn fyller 34 imorgon. Life is good!
 
Nu ska jag njuta av mitt nya sovrum. HOJ!
 
 
 

Äntligen finns jag.

Tog mej i kragen nyss och for till polisen för att skaffa ett nytt id-kort. Vill ju inte vara sämre än Glenn och är less på att ljuga för personalen på Systembolaget.
"Jomen, jag har skaffat ett nytt, jag får det nya leget snart." Genomskådad!
Tur att jag inte är där så ofta.
 
Eftersom mitt gamla gått ut för över ett år sedan och mitt pass gick ut i Maj, så var mamma tvungen att följa med och legitimera mej. Vi satte oss och väntade. Det var två personal som jobbade. En kvinna 50+ och en ung, jättesnygg karl med biffiga armar och raka tänder. Jag bad till Gud att få den gamla kvinnan.
Jag hade nummer 505. Snygg-killen tog just emot nummer 504. "Yes! Jag kommer att få kvinnan!" tänkte jag.
Men kvinnan segade och babblade med kunden som skulle skaffa pass. Vilken mardröm. Kunde hon inte skynda sej lite, och kan inte snygg-killen sega sej?
 
"505!" Sa killen.
Jag hasade mej fram.
"Hej, jag behöver ett nytt id-kort Jag har papper med mej också där det står att jag bytt efternamn." Pjuuh! Hoppas han fattade att jag va nygift så han inte skulle inbilla sej att jag blev kär i honom. Nä, de skulle jag aldrig bli.. En lång, stilig, supertrevlig och glad poliskonstapel. Nej nej..
Först tog han en bild av mej, då såg jag ut ungefär såhär:
 
 
Ja, jag va ju dessutom jättefin i håret och välsminkad, just instigen från spöregnet. Härligt.
Jag dog när jag såg bilden.
"Får man inte ta en ny?" Jo, de fick man. Tack god Gud.
"Du får ju le lite om du vill.. Bara du inte visar tänderna." Sa snygg-killen.

Sen blev de typ såhär:
 
 
Lite bättre iaf. Fast jag såg inte lika konstig ut i ögonen som på den här bilden. Suck.
Sen måste man ju signera också. Blev typ såhär snyggt:
 
Varför skriver jag som en 3åring?
Snygga-poliskonstapel-killen sa tröstande: "Jag hade inte skrivit lika bra som du."
 
HOJ!
 
 

"Pechito is on holiday"

Jag och Glenn smet iväg till Umeå, bara för att få vara med varandra utan att behöva tänka på annat. Han behövde ändå skaffa ett svenskt id-kort, som dom inte kan fixa i Skellefteå, så vi slog 2 flugor i en smäll.
 
Mamma kom och hämtade Vicente, med alla sina tillbehör. Filten, välingen, tandborste osv osv. Sen skjutsade hon oss till busstationen. Vi klev på bussen som åkte 10.15 och den skulle vara framme i Umeå strax efter 12.
När det var ca 1 mil kvar till Umeåstan, så stod bussen stilla. Folk började resa sej upp ur sätena, gick av och an, gick ner till busschauffören, gnälla, ringa runt.
"Jag blir nog sen till mötet.."
"Hej, det är jag. Jag kommer inte att hinna med bussen jag skulle ta från Umeå.."
"Kan jag få boka in en annan tid?"
 
Stackars folk. Vi stod stilla en timme. Eller ja, helt stilla va de inte. Vi åkte ju ca 5 meter/20 minuter. Roligare har man haft. När bussen började rulla såg vi att det var vägarbete på G. Trafikstockningen var total. Hela rondellen stod stilla och alla vägar som anslöt till rondellen likaså.
 
Tillslut kom vi fram! Jag var hungrig och kissnödig. Glenn gick in på skatteverket och blev fotograferad, fixade papper och fick beskedet att dom ska skicka id-kortet till Skellefteå när det är klart och sen kan han hämta ut de på skatteverket här.
 
Klockan var strax efter 13.00. Magen skrek och min kissblåsa också. Vi kunde inte checka in på hotellet förrän klockan 15.00.´Vi cruisade omkring i stan och försökte hitta nånstans att äta. Jag började känna mej som Drottningen af Lågt Blodsocker. Jag var irriterad och lättstött. Jag tog kommandot över situationen.
"Glenn, vad vill du äta?"
"Jag vet inte.. Du får bestämma vars vi ska äta."
"Okej, där finns de indiskt. Vi går dit."
"Nää, de vill jag inte ha."
"Okej, pizza där borta då?"
"Neej, inte pizza."
"Kinamat?"
"Nej."
"Men vad vill du ha då?" Säger jag irriterat. Varpå Glenn svarar med sammetslen röst:
"Men de spelar ju ingen roll för mej, du får bestämma sa jag ju."
"?"
 
Tillslut kom vi till en uteservering i centrum. Glenn åt cesarsallad och jag åt bakad potatis med getostcreme och honung, ruccola och valnötter. Fy fan så god.
Efteråt tog vi kaffe. Vid bordet brevid oss satt en lång blondin och drack en drink, med en liten mexikan och dom pratade engelska. Stämningen var ytterst flirtig. Gulligt, tyckte jag.
Tjejen var nog lite berusad. Hon skrattade högt åt nästan allt han sa. Man såg på honom att han kände sej som en alfahanne, trots sina 150 cm. Tillslut reser hon sej upp och säger lite slöddrigt:
"I'll be back soon, you just wait here, ok?"
Sen går hon. Mexikanen sitter kvar och myser. Kan tänka mej att han satt och tänkte: "Snart kommer hon tillbaka, då lägger jag in stöten."
Han väntade och väntade. Hans självsäkerhet som lyste kring honom som en aura förut, försvann allt eftersom minuterna gick. Jag iakttog på håll. När vi druckit kaffet och betalat satt han fortfarande och väntade. Han gick iväg 5 minuter och kom tillbaka igen och satte sej vid ett annat bord. Stackars kille. Hoppas hon kom tillbaka. Hoppas dom blev kära och gifter sej. Kanske jag blir bjuden på bröllopet?!
 
Vi gick omkring på stan. Jag köpte presenter till folk, duschdraperi och kakeldekor, till vårat superfula badrum hemma. Det sägs ju att man inte kan polera bajs, men man kan ju alltid försöka. Fulare kan badrummet inte bli iallafall.
Sen checkade vi in på hotellet. Jag sprättade en cider och vi såg tv i den sköna hotellsängen. Vi myste och pratade. Riktigt härligt att bara få vara tillsammans, utan att göra något speciellt.
Sen gick vi på bio. Vi såg After Earth. En bra film. Den får 3,5(starka) stjärnor av 5 möjliga.
 
Sen gick vi tillbaka till hotellet. Vi hade fått checkar på 50:- var att använda i restaurangen/baren, så vi satte oss i en soffa vid baren och jag tog ett glas rött vin och Glenn tog en öl. Sen blev vi sugna på att gå ut och träffa Umeåbor. Inte det lättaste en måndagkväll, I tell you. Allt va stängt, så vi gick en promenad längst med älven istället.
 
 
 
 
 
 
Kul.
 
Vi hittade ett konstverk!
 
..som var förbannat klättervänligt!
 
Mitt på torget står en staty av en gubbe(se bild nedan) som är läskig. Det är en sån där människostaty som man blir rädd för, även fast man vet att den inte lever. Vi poserade med honom. Min rädsla försvann. Jag undrar vad han heter. Han verkade vara The strong silent type of guy.
 
 
 
 
Vi blev hungriga. Hela stan va stängd förutom ett ställe, så vitt vi kunde se. McDonalds. Oh no!
Nöden har ingen lag, bestämde vi oss för. Klockan var närmare 24.00 och vi hade inte ätit sen lunch.
Vi gick in och beställde take awaymat. Ingen Umeåbo skulle få se oss stolta Skelletbor sitta inne i deras Syndens näste och vräka i oss hamburgare. Vi gick till hotellet och satt och åt i sängen, glodde på tv och myste. Vi somnade kring 01.00.
 
Dagen efter pep väckaren 08.30. Vi duschade och gjorde oss i ordning för sista tiden i frihet innan vi skulle hem och bekymra oss över att mjölken är slut, tvätt som behöver tvättas och barn som behöver nattas.
Vi vräkte i oss hotellfrukost och gick ut på stan. Vi köpte onödiga saker och nödvändiga saker. Vi åt lunch i parken.
 
 
 
 
 
 
 
Här är en liten vän jag fick. Han satt tålmodigt på min sko under hela lunchen.
 
Sen gick vi till busstationen och åkte hemmåt med bussen som gick 14.15

Vi satte oss längst fram på övre däck. Så jäkla skönt med mycke benutrymme och alternativet att kunna lägga upp fötterna i framrutan. Mmmm!
Trodde vi. Från start, fram till Sävar satt 2 tjejer och babblade. Nu menar jag inte gulligt fjortisprat om att vara kär i killar och köpa bokmärken. Nej nej.. Här kommer några citat:
 
"Jag sa till pappa ba; 'Pappa, kolla mina knän, jag va typ för full igår.' Hahaha! Han ba: ' Gumman, de va inte bra!' hahaha! Man ba, who cares?!"
 
"Vi fick dricka skumpa med den här tjejen(visar bild på mobilen) hon typ bjöd, men vi började bråka. Värsta jävla bitchen! What the fuck!"
 
"Vad kostade din nya häst?"
"70tusen, men hon är värd 100tusen, så vi fick ju typ rabatt."
"Måste du sälja din andra häst då?!"
"Asså nää. Mamma sa ba: 'Det är ju mycke pengar' och jag ba; 'Öööhh, okej? Ni får väl låna av banken då.' Vi ska hämta hästen i Juli."
 
"Mormor och morfar kom förra helgen. Vi åkte och spelade Bingo. Mormor vann 1050 kronor. Jag fick en hundring av vinsten till att köpa godis. Jag trodde jag och syrran skulle få dela på hela vinsten och få iallafall 500 kronor var, så jag blev typ lessen.. men jag köpte ändå öl för pengarna. Hahahahaaa!"
 
Högljudda, fnissande, prat om killar och supande, mobil/facebook/instagram, non stop. Jag ville dö. Eller döda dom.
Tjejerna såg ut att vara kring 15, kanske dom var äldre, ingen aning. Jag hatar dom.
Har nog aldrig blivit mer lättad i mitt liv än när dom klev av bussen. Tycker synd om deras föräldrar.
 
När vi var framme i Skellefteå, kände jag att nu jäklar va vi hemma. Mitt hjärta bankade hårt av kärlek och saknad till den här lilla guldklimpen:
 
Borta bra, men hemma bäst! Tusen tack till min mamma som barnvaktade så vi kunde få lite egentid.
Först trodde jag att vi inte varit tillsammans ensamma sen Vicente föddes, men man måste ju räkna med tiden då vi var ifrån varandra också!
Glenn och jag levde åtskilda i 7 månader, Vicente är 1 år och 4 månader gammal. Han var 2 månader då Glenn flyttade hit. Alltså 7månader+14månader=1 år och 11 månader sedan vi var ensamma mer än 2 timmar. Jihoo! Nu blir de nog lika länge igen till nästa gång! Vi höll på att sakna ihjäl oss efter Vicente.
 
HOJ!
 
ps. har äntligen köpt Kastehelmi-ljuslyktor. Älskar designen! Vill ha allt från hela serien!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus