Ska sova på mitt glenn-kuddfodral :)

slaven008 (MMS)

Ska sova på mitt glenn-kuddfodral :)


Min vän Emelie

Jag och Emelie sitter på msn och samtalar.


Moamol säger (19:59):
coolt
vem av er ska va killen?

Emelie säger (19:59):
blir väl jag... den överkörda hunden... manliga hunden

Livets resa typ

Tarotkorten stämde så äckligt bra.
Ser både hopp och trubbel i framtiden, vilket är normalt. Men allt de goda osm händer i livet brukar ju överväga de dåliga alla gånger :D

Blev chockad över hur bra de stämde(tammefaan ordagrant) på korten som handlade om de som har hänt och de som är nu. Tusen tack Malin!

Nu är de dags för spådom! Hoppas jag får m...

slaven001 (MMS)

Nu är de dags för spådom! Hoppas jag får många barn och mycke pengar


Den hemlige sambon

Varför har jag trott hela dagen att jag har haft en sambo hemma hos mej??
Tankarna började på eftermiddan på jobbet, då vi pratade om hur störande de är när någon ställer in ett nästan tomt mjölkpaket i kylen. Jag ba: Joo, asså jag vet!
Ofta. Om de är nån jag ska skylla på här hemma är de ju mej själv. Vad trodde jag?
Även nu på kvällen när jag kom hem tittade jag i fruktskålen och tänkte(alltså helt seriöst): Jaha, har han varit och ätit upp alla apelsiner så de inte finns nån kvar till mej som har jobbat hela kvällen.

Frågan blir då: Har jag bott själv för länge? Börjar jag bli psyk? Har jag hittat på en imaginary sambo för att slippa stå för mina egna misstag? Typ som när småbarn skyller på sin elaka låtsatskompis?
Tänkte även idag att de vore ju bra om min sambo hade vikt ihop den dom rena kläderna jag hade tagit upp från tvättstugan tidigare idag. Oj oj oj...


Dagens runkobjekt får bli min största kärlek genom tiderna:



P-p-peeter Stormare!!!!

Om jag kunde skriva vackra ballader hade jag skrivit en till dej, Peter.

Nu ska jag krypa ner i sängen brevid min låtsas-sambo, och även skicka alla mina positiva tankar till Glenn som är på arbetsintervju. Älskade älskade Glenn.

HOJ!



Typ coolast

Alltså, ursäkta mej, kära läsare, men jag kan verkligen skryta med att jag har haft världens roligaste underbaraste helg. I fredags jobbade jag, sen for jag till hamn och ölade och hade jättekul. Dansade till både Grease och Dirty dancing-låtar :D

I lördags åkte jag till mamma och Per och firade hans 60års dag! Massor med god mat, trevliga människor och annat skoj. Sen på kvällen for jag till Elina och vinkade adjö till Linn och tröstdrack rött vin. Sen for alla ut på krogen(Station8) jag och Emelie va coola och gick till Allstar ist. Och där träffa vi en massa roligt folk och hade så jävla kul. Och de bästa var: Vi träffade en hel drös med karlar från(djupt andetag!) SKOTTLAND!

Typ, dom trevligaste, roligaste och härligaste människor jag någonsin har träffat. Och deras accent gör de ju verkligen inte sämre heller. De blev efterfest med dom på Hotell Malmia.
De blev öl, Johnny Cash och en massa skratt.
Sen när jag gick igenom min mobil så ser jag att jag har spelat in när en av dom sjunger på sin bröliga engelska. Man hör mej i bakgrunden säga: Talk like a granny!
Hur intelligent låter de då? Jag är ju verkligen kung av att vara social märker jag ju.

Nu ikväll har jag varit hos Julia och ätit(som vanligt typ) tacos och sen glass med tusen olika tillbehör.
Jag har skrattat en massa ikväll också, jag har verkligen dom roligaste och bästa kompisarna man kan tänka sej.


Helgen har alltså varit helt awesome, men som vanligt saknar jag Glenn så att hjärtat brister.
Hoppas verligen att vi får vara tillsammans snart igen :)
Han har meddelat 2 viktiga saker nu när vi har pratat:
1. Han har gått upp i vikt(han kallar sej numera fet, vilket jag inte har sett på någon av bilderna. Om han är fet, vad är då jag liksom???)
2. Han ska klippa bort sitt hår(fan fan fan! Jag älskar Glenns hår, men han trästar med att de växer ju faktiskt ut igen)

Nu ska jag sit back and relax ett tag, sen sova.

HOJ!

Vattenkrasse

Imorron ska jag stiga upp i tid och hinna på stan innan jobbet och helst fara förbi pappas jobb och hämta duschmunstycket som jag naturligtvis har haft sönder(pappa lagade!)
Jag va inte alls våldsam med de, så jag skyller inte på mej själv, de va bara en tidsfråga innan de skulle gå sönder.
Enligt pappa va de "nåt billigt plastskit" ändå. Har duschat med endast slang senaste dagarna och jag har liksom lekt att jag duschar i nån djungel nånstans, där man inte uppfunnit duschmunstycken ännu.


Dagarna framöver blir de hets! Och jag läste nämligen idag att man blir fet av stresshormoner, så jag ska försöka chilla ändå.. Jag menar, de går ju inte ihop med mitt nya hälsosamma liv!
Hur som haver, så blir man inte speciellt smal av de jag har planerat heller, nämligen: Fredag: Jobb 13-21, sen hem och fixa sej och fara på fest i hamn. Lördag: Ta bussen till lövånger och fira mammas make Per som fyllt 60, sedan åka med storasyster Cia till stan och sen fixa sej inför party och vinka hejdå till Linn som ska smita från skellefteå och pröva lyckan i södra sverige. Söndag: Ligga i pyjamas alternativt mjukisar och tshirt i soffan, äta fetaost och se tv.

Men de fixar jag galant :)

Börjar seriöst fundera på att gå uska utbildning. Jag får antagligen validera en massa för att jag har ganska mycke erfaranehet. Men i så fall söker jag till hösten. Eller, ska man vänta på att Glenn har flyttat hit före?
Vi får se. Jag trivs ju himla bra med dom små gamlingarna trots allt.
Jag skulle ju egentligen bara "tvärjobba" inom vården till jag hittade något annat. Men de där "tvärjobba" är uppe i över 2,5 år nu. Jag är fortfarande ung, så jag tar de lungt ett tag till framöver.

Är ganska trött ikväll, så nu ska jag lägga mej i sängen och kaaanske se nån film innan jag nattar mej på riktigt.
HOJ!




Detta får bli dagens runkobjekt, min alldeles egna Glenn <3

Take me to the ciity

Idag har jag träffat pappi som satte upp en hylla i mitt kära vardagsrum.
Har slängt upp lite grerjer där, men ska fixa mer sen :) Så he bli snyggt!

Har skippat dom där äckliga hor-sopporna och ska istället satsa på proteinrik kost med lite kolhydrater, som i folkmun numera heter The C Diet (uppkallat efter hälsoprofessor Caroline Lundmark). Och vet ni vad? Jag har ätit regelbundet, inte varit hungrig en enda sekund och mått super idag! Regelbundet kicks ass! Här ska kilona rasa! Va även ute på promenad med min kära Emelie.
Broarna runt kickar ungefär lika mycke ass som att äta regelbundet. Ska på gym med Julia på onsdag förmiddag också. Duktig!
Eftersom jag hade brist på matvaror på förmiddan så blev de äpple till frukost. Men resten av dagen va de tonfiskröra och ärtor med fullkornspasta till lunch, linssoppa till middag och 2 wasa sport med kokt ägg, lite kesella och kaffe som kvällsmat. Och mellan dom målen lite frukt :)

Fick paket från H&M idag. Hade glömt vad jag hade beställt. Måste ha varit enormt berusad när jag beställde, för i paketet låg ett par supersnygga skor! Inget fel med de, tänker du.. Men ffs, de är femton meter hög, smal klack! Men jag ska gå omkring i dom hemma, innan jag tar ut dom i verkligheten, för att träna. Snart är de sommar! Och snart är de vår, och då får jag äntligen vara med min älskade underbara Glenn Astete igen, och då ska jag strutta omkring i mina femton meter höga klackar och ge honom en lapdance. Var kommer detta positiva tänket ifrån?? Jo, säkert från proteinet! Tack tack, Professor Caroline!



Här är dom! Klackarna!

Ska snart börja hoppa ner i snarklådan. HOJ!

ps. Har tittat på resor till Chile(som vanligt) och har hittat riktigt bra ena i höst. Tänkte satsa på att åka i september typ.


I mitt nästa liv

..Ska jag födas smal, fräsa ifrån på alla jävla giriga kommunarbetarkärringar och inte bli kär i nån som bor across the värld.

Dvs, jag har inte lyckats gå ner i vikt trots diet och träning.
Jag är less på översittare som pratar med en som om man dum, och att dom måste kontrollera allt man gör så att man inte "gör fel". Är less på kommunarbetarkärringas attityd överhuvudtaget.
Jag saknar Glenn så mycke så jag blir tokig. Finns de nån ände på detta?
Är typ 3 sekunder i från att sälja min själ till Hin Onde.

Mitt mission just nu är att genomlida helgen, vara snäll flicka, stryka medhårs och vara tyst. Sen på söndagkväll kan jag krypa ihop i soffan, flänna och tycka överdrivet synd om mej själv. Kan ju alltid tröstdricka en äcklig dietsoppa och se typ pretty woman, som jag olagligt har laddat ner på min dator som låter som en traktor.

Jihoo! Upp och jobba imorron. Och som grädde på moset är de väl säkert promenad till jobbet i minus 30 grader också.

HOJ!

Är man Arnold eller?

Sitter här med träningsvärk i armarna. Sweet! Och i magen också.
Har gymmat 2 dagar denna vecka och varit ute och gått och ätit mina äckliga soppar. Har lagt till broccoli och ägg till min svältdiet också, för jag fick så himla ont i huvudet efter att jag har tränat och rört på mej, trots mycke vattendrickande. Näringen tar bort min huvudvärk :)
Man blir ju knappast tjock av broccoli ändå.

Idag har jag Cia och Leo här på besök. Leo är söt som vanligt och är verkligen på prathumör.
Cia ska få sin bil lagad. Jihooo! Grattis till henne!

Igår hände 2 saker i mitt liv:
1. Jag cyklade till stan på morgonen för jag skulle hinna med bussen till a-torp(jobb)
En kvinna var ute och rastade sina 2 hundar. Dom tog upp hela trottoaren, så jag cyklade ner på vägen och sen upp på trottoaren igen. Kvinnan säger: Har du ingen ringklocka?!
Jag svarar: Nej.
De är ju sant, jag har ju ingen ringklocka.



Jag igår

Händelse nummer 2

Jag går hem från jobbet och i stan möter jag en kille som håller i en massa lappar. Jag går i en flock av folk, men han siktar direkt in sej på mej och kommer fram med lappen: 10:- rabatt på valfritt mål på MAX, såger han och ger mej en lapp.

Varför tog han just mej?! Jo, naturligtvis för att jag ser matfrisk ut!
Jag stoppade lappen i väskan, och där ligger den lilla jäkeln ännu. Hoppas den skäms.

Så intressant är mitt liv just nu.
Glenn är med Bella+familj i Chile just nu, för Bella hälsar på sin mamma. Hoppas dom har roligt :)
Hoppas även på att Bella har med sej massor med fina bilder från Chile när hon kommer hem till Sverige igen.
För övrigt känns de bara som att jag sitter i ett väntrum och väntar på att Glenn ska komma "hem" igen.


HOJ!

Info!

Har ätit diet-soppa i 3 dagar nu. Går ganska bra :) saknar salt ibland, så jag har ätit frön som jag fick av Emelie, direktimport från Turk!

Imorgon blir de att gymma med Julia. Är sååå jävla taggad på att gå ner i vikt.

JIHOO!

Kött vs Soyakorv


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus